lördag 2 december 2017

Dagarna bara går ...

å jag prioriterar inte att skriva för jag har behövt de andra. De har varit konstiga dagar, bra dagar och igår var en jätte jobbig dag. Jag var verkligen livrädd inför besök på lassa och som vanligt så säger jag att jag klarar mig själv och de går bra men erkänner att jag är rädd. Jag har alltid haft med mig någon vän som backar upp mig alltid på lassa sedan mamma låg där. Lassa är för mig kopplat med så otroligt jobbiga minnen, månader där med pappa och sedan mammas bortgång på stället så jag får lite panik inombords och börjar må illa bara av tanken att jag ska dit, bara av lukten mår jag illa.
I går hade jag tid, för första gången hade jag en hälft som kliver av från jobbet och står och väntar vid entrén på mig och får mig lite lugnare. Morgonen hade bestått av endast 6 besök på toan pga nervös mage och racerdynga! Kopplingen kunde jag knappt fixa på bilen då jag mest skakade innan jag åkte.. tänk hur kroppen kan reagera på något man inte gillar. Så starkt! Ändå så lyssnar vi sällan på våra kroppars signaler, den säger ju så otroligt mycket.. Bara de när du träffar "fel" människor och fel energi uppstår inom dig.. man liksom bara kör på eller håller ut för länge i olika former av relationer som kroppen egentligen signalerat att de är helt fel. För mig är yogan ett verktyg där som fått mig att bli bättre på lyssna på kroppen, lyssna på signalerna den säger till mig att något är fel.

Hur som så tog besöket tid då de skulle ta bilder och de lyckades inte få rätt och se vad de ville se men de hela slutade så bra de kunde bara göra och jag kommer slippa operation och jag fick nu efter 11/2 år mer ett svar på vad det är och var. TACK gode gud säger jag trots att jag inte är troende.
De var som om ventilen bara gick ur mig och jag kunde slappna av och har nog inte fattat hur mycket energi detta tagit ifrån mig att gå och ha de i bakhuvudet. Jag var så glad att jag gick ut och tänkte... jag måste nog fria till M men jag lyckades hålla inne de frieriet och sa istället känslan över hur rätt de kändes att han var vid min sida under besöket. Att ha någon som ställer upp och följer när de liksom krisar inom en och som finns där när det behövs. Tog mig många år att hitta någon som gör de för mig. Trots att jag säger att jag klarar mig... men de är en lögn, jag klarar mig inte!  Vi har alla vänner runt oss som liksom finns där.. men just att finnas där då man behöver känna av dem de är dem som är dina vänner för livet. De som bara skickar tankar och hälsningar med hjärtat. Man hinner inte alltid socialisera med varann då livet liksom bara snurrar på och man har sin vardag men man hörs på något sätt varje dag med en tanke eller två. Man vill hela tiden veta hur landet ligger hos varann.

Jag var så nöjd hela kvällen, så avslappnad inombords även om hjärnan snurrade av allt som hänt under dagen när jag skulle sova men däckade till slut med en omfamnande famn inom mig.. lyckan är verkligen att han någon vid sin sida när de behövs.. åter igen.
Vakande tidigt, flög ur sängen med bra energi, en pwo i kroppen, aminosyrorna var blandade och klara och sedan skuttade jag till gymmet där jag mötte C och surrade lite för mycket och fick för mycket vila men de gjorde de hela bara till en bättre morgon :) Rygg på tur denna dag!
Glömde helt enkelt bort att min plan var att prova assisterande chins igen och se hur nacken svara på det. Men bra basövningar för både vidd och bredd och egentligen är inget fokus så, bara att få träna och få göra de jag älskar, röra på mig, känna hur musklerna får kontakt och veta sedan att jag kan gå hem och som vanligt duka fram frukosten och ha lika mycket energi kvar då jag bara kände mig glad över livet idag. E var på bra humör och fick sovmorgon.. en skön lördagmorgon då de tog till kl 13 innan jag kom in i duschen efter morgonens pass. Vi hamna i backen istället och fick åka lite skrana och träffa Es klasskamrater, härligt! Tills jag.. frös som satan som jag alltid gör om fötter och händer.. hur lyckas man hålla sig varm där!?

Nu väntar jag på min fina C som ska komma förbi, sedan ska kylen fyllas upp, den ekar, pepparkaksdag ska inhandlas och vi ska ha en mysig tjejkväll är min plan.

Tänk vad härligt de är med positiva besked från de dära läkarna.. de är jag inte van vid i mitt liv.. därmed oxå min rädsla för stället.
En annan som sak som är intressant är att jag fått mitt nya svar på min hårmineralaanlys efter 3 månader. Vissa saker är bättre och mer balanserade i kroppen, däremot verkar min kropp jobba med en utrensning nu av tungmetaller så jag måste ta de lite lugnare så den orkar med den utrensningen. Jag har bland annat i mig kvicksilver.. inte bra! Den skiten ska UR mig och sedan så måste jag plocka bort mjölkprodukter för ett tag då mitt kalcium är för högt och trycker ner mitt magnesium. Så fluffen kommer ryka men fan måste först äta upp påsen. Jag tycker dessa analyser är GRYMMA och jag får veta mer om min kropp som jag tycker är sjukt intressant. Det kostar en hel del med tillskotten osv men de är de värt för att göra de bästa jag kan för att må så bra jag bara kan och stärka min inifrån på rätt sätt! Dessa gör min chef på Hälsokraft här i Umeå. Som sagt guld värt!


Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...