söndag 15 oktober 2017

Stolt och idioter!

I veckan gjorde jag ett inlägg på min instagram och skrev så här för de var de som rusade inom mig och som jag är så är jag den som måste säga, måste skriva vad jag känner och tycker.. så länge de inte är elakt!
"I dag är jag stolt, stolt över denna kropp. Förra året i feb paja nacken å då domna högern bort, klarade inte av att stå i en planka utan att bara rasa i hop.. styrkan fanns inte och var bortdomnad. De framsteg jag gjort sedan dess är grymma! Jag är långt från där jag varit men vem bryr sig om det förflutna. Nu är nu och jag siktar framåt! Från att ha destruktivt behandlat denna kropp tills den vägde 30 kg till att nu väga mer än det dubbla! Till att även nu behandla den med den respekt den förtjänar! VAR STOLT ÖVER DIN KROPP OCH TA HAND OM DEN!"

Vi har tendens till att banka på oss själva så otroligt mycket, att jämföra sig med andra! VARFÖR????
Jag har jobbat i så många år med personlig utv och att känna att jag duger precis som jag är och idag jämför jag mig inte med andra. Jag behöver inte följa strömmen och jag omger mig med människor som behandlar mig med den respekt jag förtjänar och som får mig att vara den jossan jag vill vara.. den halvknäppa, som vill socialisera med folk som jag får den där rätta känslan av, där jag börjar skratta, där jag drar sjuka skämt, där de spårar men i nästa stund kan vara helt seriös och prata viktiga saker. Att jobba med sig själv är ett livsprojekt. Att lära känna nya människor öppnar nya ögon, att inte vara rädd och jag tycker de är asskönt att vara den jag är! Jag kan ta kontankt med människor för att jag blir nyfiken och de kan ha något att lära mig, eller att den verkar skön, den kan jag säkert skratta med. Dras till människor som inte är så skitnödiga, som inte tänker vad alla ska tycka och tänka om dem utan är så pass trygga i sig själv så de kan ha sin egen åsikt och kontra mot mig när jag säger en sak eller som jag bara kan få lite motivation till träning med men ändå så pratar vi inte träning. För man vill helt enkelt se varann utvecklas! Där man kan skratta åt vilken soppa de kan bli ibland!


Mina skor.. ett år... de har nog blivit några mil i frisk luft med dessa! Dags för ett par nya trailskor, denna gång med GTX;) då jag har tendens till att de finns inget dåligt väder.. att gå ut i regnet när de pissar så där lite skönt är otroligt gött! Har insett att keps är asbra, både i regnet och när jag är i gymmet och vill vara ännu mer i min bubbla! 

VEM får dig att skratta?

Denna underbara Snikkers tårta har anlänt, jag åt upp dekorationen, hahahahah bollarna var magiskt goda, lika goda som mina 260 grams burgare igår som gjorde mitt morgonpass så där härligt tryckfyllt, var stark kl 5! Nu skulle jag bara behöva en massage. Dags att unna sig det! Personlig omvårdnad!

I går var jag tacksam, det är oxå något jag faktiskt är bra på.. Har många sidor jag måste jobba på men varje morgon vaknar jag och tänker på något jag är tacksam för, de skapar en bra känsla att kliva upp och starta dagen med. Samma sak så skriver jag ner minst 3 saker jag är glad och tacksam över innan jag somnar. De skapar ett bra avslut på dagen.. så enkelt och så sjukt välgörande. Har du fastnat i en gnällfas så är det ett optimalt sätt att vända dina tankar till något betydligt bättre. Min tacksamhet igår var detta:
"I går kunde jag höra på min favvo tant i luren jag gjorde hennes dag! Är en storkund som handlat här i år. När jag började trodde jag hon inte gillade mig då hon inte tittade mig i ögonen, hon var lite vass. Jag bestämde mig att jag skulle få henne å le. En dag sa hon.. -Jag har alltid gillat dig, du och jag är lik varann!❤️ Den snopenheten😳😂 Sen dess kan vi ha samtal om allt mellan och himmel och jord. Hon ger mig en femma i dricks varje gång å ler säger:
Spar den till ditt drömboende. ☺️
Denna tant är KINDNESS ut i fingerspetsarna... hon handlar bara hälsokost till sina nära å kära. -Jag klarar inte av att de dör i från mig❤️ Hon spenderar 1000 lappar till dessa för att ta hand om dem. Hon stressar som en gnu själv å har mig som skäller på henne å försöker lära henne att andas å stanna upp💕
I går ringde jag hem till henne. Hennes första tanke var: Såg du att jag smet förbi utan att komma in å gick till en konkurrent??? Eller har du en beställning på G?? Nej knäppis! Jag ville bara ringa och önska en fin helg!
-Josefin du är en ängel! 
Nej Anita du är det❤️ Att ta sig tid för varann är kärlek❤️ Jag har världens bästa stammis tant❤️ #bekind #jagjobbaridagkomåkramas #tavarapådagen #allabordehaenfavvotantsomAnita"


Just nu så lyssnar jag på en ljudbok, när jag går någonstans, när jag står på trappmaskinen så är det inte längre musik i mina öron, ljudböcker är grymt. Just nu är det boken. 
OMGIVEN AV IDIOTER! Hur man förstår de som inte går att förstå. 
Av Thomas Erikson

Mycket givande bok än så länge! En bok om kommunikation! Tack Jax för tipset, tips oxå är att gå till Jax på massage, superduktig kille som håller till i Legendarys lokaler här i Umeå. 




Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...