lördag 7 oktober 2017

Lördag!Som jag uppskattar denna lördag! De har varit en rätt lång vecka, jag har jobbat mer än vanligt, de har blivit tidiga morgnar MEN jag har fått mer tid med den "nya" kollegan så vi lär känna varann bättre och vet mer hur vi funkar. Chefen har varit borta och på något sätt trivs jag "bättre" då för jag får ta mer ansvar vilket jag är van sedan ett av mina tidigare jobb. De blir mer på en men jag gillar de mer. Jag har en egenskap som är bra, jag kan se folk och kan läsa av väldigt bra, därför skulle jag kunna tänka mig att vara personalansvarig eller driva mer då jag kan se om en kollega behöver en paus, behöver gå ut för att sedan kunna få ny energi till att jobba mera. Att helt enkelt visa omtanke för att få en bra stämning och kunna ge sitt allra bästa till kunderna!

Ett besök hos bästa Micke på Umeå rygg och ledklinik, en hamsterdöd som vi ska lösa i helgen. En dotter som haft ett växlande humör och tror hon behöver SOVA UT ;) En 10-15 min på mattan varje dag, varannan dag gymmande och lugna kvällar. En lunch med en vän som betyder massor.

I dag vaknade jag rätt tidigt som vanligt, sanningen är att jag tog cykeln till närmaste gym för att jag är mörkrädd och på helgmorgon i mörkret vet man fan inte vem man kan möta.. bättre och spinna på cykeln allt va man har i 3 min för att sedan kliva in i ett ljust gym och bränna av lite armar innan de andra vaknat. Passet gick kanon!! Bra känsla i kroppen, ett leende på läpparna och glad att jag vilade i går kväll motför vad min plan egentligen var. Vi laddade med fredagsmys, fajitas kyckling och ris istället för bröd och lite grönt! Stammisarna befann sig i gymmet och log och hälsade godmorgon, de är rätt skönt med morgongänget, de är betydligt äldre men är bättre på le och bättre på hälsa på varann.
Pluggade in musik och gick in i den bekanta bubblan innan jag gick in på lillcoop för att kolla om de hade nybakt direkt på morgonen när de slog upp portarna :)Lördagfrukost!
Sedan var min plan att försöka vänta tills de andra vaknat men jag var så hungrig så nu sitter jag själv i köket med tända ljus och har västerbottensradion i bakgrunden, är inte direkt min kanal men på något sätt de mysigt att ha i bakgrunden på morgonen på helgen, känns som om man skulle vara hemma hos sin mamma och pappa.

Ta vara på dagen! Tänk .. förra lördagen vaknade vi i fjällen! Jag längtar så mycket tillbaka och är inne och kikar på lite Norge tripps och annat fjälliknade. Frågan är bara !? NÄR ÅKER VI!?


Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...