onsdag 3 januari 2018

Att vänja av kroppen liksom!

Jag försöker vänja av kroppen att kliva upp tidigt för att göra min träning i ottan, jag börjar själv tycka att de inte är hållbart och vill vara mer flexibel och framförallt få mer sömn och jag vill inte vara trött tidigt på kvällen så jag inte orkar vara social så nu sätter vi punkt och gör en förändring. Så nu sover jag ut på morgonen istället, väldigt skönt och jag märker direkt en förändring på kvällen. Jag är gladare och piggare och vill hellre socialisera. Samt så vill jag bli starkare och de tar bättre om jag får köra senare med mer näring i systemet och med mer sömn
Även om jag som i går var tvungen att gå till träningen men då gick jag och la mig efter och vilade och sket i måsten... för att ha energi när min hälft kommer hem och vi kan göra något och de gjorde vi;)
Fick dessutom ett par nya vinterskor av honom, underbara människa som inte vill att jag fryser när jag är ute med Emmy. Ett par haglöfsskor. De roliga var att josef satte ner dem på intersport till 50% fem minuter innan jag kom in och de fanns ett par kvar i min vanliga storlek.. de är å ha flyt!
De känns varma fast jag bara har vanliga sockar i, I love them, samt så tycker jag de är snygga och kommer ha dem jämt på mig. Sköna att gå i, smidiga fast de är höga. Klockrena helt enkelt!

Nu ligger jag i soffan och kisse kurrar bredvid min sida. Håller tummarna för att min nya telefon som månadens lön har gått åt till kommer idag så jag kan installera allt på den och slipper ha en krånglande mobil som inte går att svara i när de är vinter för då dör den direkt. Samt en fungerande kamera och laddare till den. Min kära iphone håller verkligen på ge upp och trill å pinn ;)

Godmorgon världen!

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...