tisdag 7 februari 2017

Surkålstillverkning :-)

I går spenderade jag lunchen på Rost, en värmande chiligryta fick de bli med ris. Otroligt gott och med fint sällskap av en vän. Så små värdeliga stunder tillsammans. Älskar dessa! Även om alla möten handlar om glädje utan vänskap handlar om att möta alla känslor tillsammans.
I går kramade jag vitkål rejält.. rev först, kramade kramade kramade i en skål så de blev mycket vätska. Detta kramades med himalaya salt. Ner i en glasburk, pressa pressa pressa, sedan på med chili, hällde över all vätska så de täckte allt, tog bort allt ovan ytan och sedan in i en handduk med locket på och nu får de stå och bakterie till sig i skåpet i rumstemp några veckor. 

I dag en akut tid för nacken och först lite rörlighet.. snyft, ska rulla ut mattan för sista 30 dagars utmaningen på yogamattan. Lets do it again!!!!

Äntligen är Empan här, en lugn eftermiddag med en snorig dotter. Lite spel, lite fix och Emmy pysslade på sitt rum medans jag läste lite i en bok. Tror de är viktigt att ens dotter ser att mamma ligger rätt ofta oxå på soffan och bara ÄR! :)

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...