söndag 29 januari 2012

Chicken Teriyaki med bönsallad

Recept från ICA. MMMMMM gott!


600 gram strimlad kyckling
1 msk olja
11/2 dl Teriyakisås
1 Rödlök
1 tsk strösocker
1 msk vitvinsvinäger
200 g haricots verts
1 msk sesamfrön
Salt och Peppar


Till servering: Ris


Stek kycklingen i oljan och häll över teriyakisåsen, låt sjuda 3 min.


Skala och skiva rödlöken tunt.


Rör i hop socker, vinäger, och lägg i löken låt marinera 5 min.


Koka bönona mjuka i lättsaltat vatten och blanda dem med löken, smaksätt med salt och peppar och strö över sesamfrön. 



Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...