söndag 3 september 2017

Ibland finns de inte ord!

För hur viktiga mina vänner blivit sedan mamma dog!

Ibland blir de för mycket och då måste man stänga av vissa bitar.
Att vara stark och ha ett bagage handlar om att visa sin svaga sida, när de blir för mycket så stannar man upp och när ens vänner frågar, hur mås de idag? 
Jo idag är det en bajsdag, jag är trött! 
Vips så sitter 2 av de bästa vid min sida på jobbet och flamsar så man blir glad i hjärtat! Att förstå att skratt är det bästa när man kört fast! Jag bara älskar folk som är trygga och vågar bjuda på sig själv, kan vara högljudda, kan vara precis som de känner för att vara här och nu, inget stelt, från seriöst till att prata om allt spårar och skapar antingen en käft som gapas av förvåning av vad som just ploppade ur den andres mun eller till garv.. eller skak på huvudet med en tanke: DU ÄR JU FAN SJUK I HUVET! I går under min arb dag hann jag möta många tokar som är underbara och som förgyller och tankar en med energi! 
Att vara stark är att våga visa sig svag, att låta vissa dagar vara tunga men ändå ha förhoppningar om ljus! Att man alltid har en grund att de ordnar sig, men i bland är det skönt att någon annan säger det åt en! 
Livet är verkligen en resa, det händer saker hela tiden, att lära sig pausa är att se de som händer runt en. Att våga stanna upp och känna in vad hjärtat vill och känner, tillför detta energi, blir jag glad av detta, tillför detta att jag blir den bästa tänkbara jossan? 

Axlar denna morgon, måste nöta lite lättare pga nacke och att jag fixade 2 revben förra veckan, men så skönt att komma ut innan solen kommit upp och sedan möta solens uppgång med skön musik i lurarna och helt tyst och lugnt efter gatorna! Magi!

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...