onsdag 6 september 2017

Bägaren!

De är sällan små saker som jag och mina närmaste klagar över, ibland så skulle jag vilja klaga över de enkla som att nageln gått av och att jag inte fått tid hos frisören osv.. att jag pajat något som man ba kan köpa nytt..
Men det är som att de är stora saker som händer och då har man till slut rätt till att känna att bägaren rinner över. Jag är och kommer alltid vara en känslomänniska, jag tror de är de bästa man kan vara. Att tillåta sig att känna de man känner i stunden. 
I går var en sådan dag, hade en bra morgon och fick en magkänsla, sedan efter ett sms så vände min mage och jag bara kände, varför kan de inte bara få vara bra!? Jag lät tårarna rinna över att jag blev ledsen för en annan skull. Kan inte livet vara lite mera rättvist ibland. Försökte samla mig och begav mig till min ryggspecialist, där hann jag få frågan hur jag mådde.. tårarna började rinna för jag kan liksom inte ljuga och säga när jag för stunden kände att livet var upp och ner och bara varför!? Jag är människa och lever, jag tror på att visa den man är! Att vara stark är att våga visa sig svag! 
Tårarna fick rinna och jag fick en kram, fick behandling, iväg till Linda där hon fick testa mina fransar, jag som inte ens äger och har aldrig böjt fransarna fick de snurrade upp och fick lite färg på dem. TACK för att du lånade mina fransar ;) 
Landade hemma, fick en mysig kväll, med lugn, kärlek, värme, närhet, en glad Emmy, en dålig natts sömn av livets berg och dalbana.
Men jag har en fin egenskap, jag släpper ut känslor när de behövs, jag pratar med mina vänner, jag tillåter mig att känna, jag andas och ser ljuset igen och vet att vi klarar allt vi bara vill klara av, jag skrattar åt knasiga skämt och vet att skratt är livets guld! Jag bara älskar mina vänner som skickar så knäppa sms att jag dör av skratt och sedan får jag slå de på käften eller säga ifrån när de glömmer bort att tänka klart ;) Så sjukt mycket kärlek!!! 
Att jag plötsligt får skratta åt de dära tider så mycket, jag som aldrig satt en fot i denna värld men att få uppleva de genom vänner lovar jag skapar skrattanfall!!

Ta vara på varann, livet ändras så fort! Säg de du vill säga, kramas mycket, inse vad som är viktigt i slutändan.. låt dammråttorna ligga och skriva av dig, läs en bok, hångla upp någon, säg att du älskar, se hur vacker du är, gör de du mår bra av, låt ingen ta din energi och ta för fan inget skit!

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...