lördag 26 augusti 2017

Självrespekt!

Jag bara älskar mina tidiga morgnar, även om jag dock skulle behöva sova ut de nätter jag sover sämre men jag sover ändå bättre än på flera år. Det är under så många år som jag sovit dåligt att jag glömt hur de är att sova bra. Att sova en hel natt har nog aldrig hänt sedan emmy kom till världen, tror en gång eller två senaste året. Annars vaknar jag alltid till och vaknar lätt av ljud.
MEN jag försöker inte göra så stor grej av de längre, jag sover oftast ok numera sedan jag började med yogan och sedan jag aktivt väljer bort saker och personer som tar energi av mig, att lära sig i vuxen ålder olika form av verktyg för att inte ta in för mycket utan lära sig stänga av en del och inte låta sig påverkas av människor som inte är snälla, människor som säger dumma saker mår inte bra i sig själv och de är de som de är synd om... de gäller att inte ta de personligt. På samma sak som de är i vardagen i serviceyrket.. alla är inte trevliga men de har inte med MIG att göra, de är personen i fråga som har problem.. även om de kan tjuva något så djävulskt med energi. Men då lära sig att vad behöver JAG nu, precis som vi dagligen säger
.. självresespekt. Vad behöver jag i dag för att ladda batterierna och vara den bästa jag!?
I går kväll behövde jag slippa laga mat och vi åt buffé ute efter jobbet och emmy var glad över de ;)

I dag gym en sväng, sedan har jag och min dotter gått runt som nakenfisar, duschat i hop, städad, tvättat, slappat soffa, ätit burgare, druckit java, kollat med C: -vad behöver du idag?
-Kramas och drick kaffe!

Lätt löst!

Problemet är att folk stannar inte upp utan bara kör på, lyssnar inte på vad jag själv behöver. Jag har själv problem med detta då jag helst ser till att de andra runt mig har de bäst innan jag kopplar på tanken om mig själv och att ta hand om andra är jag mästare på.. men att någon skulle vilja ta hand om mig plötsligt, vilken konstig tanke? De är ju jag som gör sånt! Jag jobbar på de oxå.. precis som när någon säger: Jag betalar!
Jag är direkt framme med kortet och står för betalningen, jag är så sjukt van att ta hand om mig själv och de är liksom inte tvär lätt att ändra på sig utan att känslan av att känna sig som ett jävla våp infinner sig haha.
Numera stannar jag dagligen upp! I dag visar jag mig själv självrespekt!
Morgonyoga.. love it! Bara 15 min, bara en stund, de är allt jag behöver, skapar yin i mitt yang liv.
Som att äta nyttigt och nästa stund dricka vin och äta choklad med en vän och prata livet, från de mest intima till de mest sjuka! hahaha

Familjen zooooombie! En sån där lyckad selfie.... viktigt att de ser bra ut utåt... vem FAN bryr sig! Släpp en fin och rufsa till ditt jävla hår!
The best way to start the workday!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kloka ord.......och det är därför jag fortfarande ligger i sängen när klockan är 12.30 -För jag behöver och vill det! :)
/Extra bror

Jossan-Wellness by me! sa...

Godmorgon! Har tänkt på dig senaste dagarna. Hoppas du får en fin dag! Kram

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...