tisdag 29 augusti 2017

Lediga dagar


När jag är ledig så är dagarna inte som förut, eller jag kanske är som min mamma och tycker att jag inte gör någon nytta så fort jag sitter på röven. 
Jag har ju faktiskt tvättat, plockat undan, rensat lite, tagit en promenad och lånat bilen så jag kunde handla. Jag har yogat, jag har haft besök fylld av kramar, prat och java.
En vänskap som betyder så otroligt mycket. Vi har gått igenom så mycket båda två så vi kan liksom skratta åt eländet tillsammans och de är inget och aldrig gnäll över små saker. Å hur jävligt någon av mina närmaste vänner kan ha de i stunden så vräker man ur sig det och i nästa stund så frågar man:
MEN HUR MÅR DU/NI? 
Vi delar allt och det är underbart! Samtidigt så är det som att ensamstående mammor eller mammor som förlorat sina mammor VET.. vi vet att vi behöver backa upp varann, att vi behöver finnas där, i ord, i action, vi behöver boosta varann att vi är bra mammor, vilket ens respektive annars ska säga eller ens mamma när man ringer och undrar om man är en kass mamma då barnen är i någon fas. Det är en underbart att ha denna trygghet i vänskap. Där man kan bolla tankar kring barnens uppfostran, kring relationer, kring hur de är att blanda in nya i barnens liv, tankar kring livet, tankar kring ALLT!
UNDERBART! 
Dessa möten ger så otroligt mycket! 

En viktig vilodag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så man vill att en träff med vänner ska vara. att det inte är ensidigt att en frågar och den andra personen bara svarar. dock så är det tråkigt att jag har bara typ 1-2 vänner som ställer frågor tillbaka eller frågar hur man mår osv :/

Jossan-Wellness by me! sa...

Ja de krävs två för att dansa! Då kanske man måste söka Fler bekantskaper och relationer i sitt liv. De är bara du som kan påverka din situation :)

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...