lördag 15 juli 2017

OHANA

Ohana har min vän, min älskade lärt mig vad det är. Ohana används flitigt nu, ohana, mina vänner, min familj!
Nu är vi hemma, jag har fått kört ett bra pass i min ensamhet på gymmet, saknat det!! Så skönt de är att sakna något egentligen, att få känna rörelse i kroppen, inte bara att få träna utan känslan att få igång cirkulationen, att känna att näringen når ut dit de ska lättare, att få igång flow i kroppen.. rörelse, jag älskar rörelse på samma sätt som jag älskar att njuta av att bara vara och lugnet! Men jag älskar kontrasterna.. rörelse behöver lugn, yin och yang... hela tiden för och må bra och vara i balans!
Yin är att få gå ut på sin balkong igen och sitta med en till morgonjava och känna att jag njuter mer i skuggan numera än i solen, jag håller nog på bli gammal... Jag vill inte ligga och pressa, jag kan inte bli BRUN, bränner mig lätt, blir prickig och sedan försvinner de efter 1 dags regn, varför ska jag spendera tid i att då ligga och pressa för de hör till när de är sol. De är mycket som hör till i livet men man behöver inte välja att följa de.. Att stanna upp och känna vad man mår bra av tar sig inte folk tid med längre, de handlar mer om att se vad andra gör och sedan få prestationsångest för att göra likadant och tro att de är så himla skimrande perfekt som sociala medier kan få de att framstå som.

Detta låg i ett handskrivet brev med en kram när jag kom hem.. så tacksam över de diamanter som finns i mitt liv. Tänk.. vem fan ser räkningarna när du får ett trähjärta skickat med kärlek när man varit borta och vem ser räkningarna när man lämnat cellprov och allt ser helt normalt ut!
Då skiner solen inom en och man känner ba... ahhh life is good!


2 kommentarer:

Cecilia sa...

Ser underbart härligt ut!
Jag har ingen aning vad Ohana betyder men det rullar så skönt i munnen och min känsla säger att det för mig betyder Glädje så jag tror jag stjäl det 😘😘

Jossan-Wellness by me! sa...

Ohana means family <3 Glädje va oxå fint för de :) Pöss

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...