onsdag 5 juli 2017

Motivation!Lyckan är när motivation är så tillbaka så jag måste bromsa mig själv! De är en otroligt skön känsla, tror även maten gör mig starkare och de känns som jag sakta men säkert ökar hela tiden, sjukt kul!
I dag var de armar på tur och de gick bara fint, gillar att växla biceps triceps varannan övning när jag kör armarna, samt ha högt tempo så kroppen får bli snabbt riktigt varm. 
Många tror att motivation ska bara komma som ett brev på postlådan, de är ju något vi måste skapa, för mig är det enklast med att bara köra på men sedan skapa en förändring, något nytt, då kan de komma omedelbart, byta träningsform, lägga in en vila, byta gym, byta miljö, rensa i röran hemma, kasta, ge bort de man inte använder eller trivs i, klippa av sig håret.. ja vad som kan jag ta till för att skapa något nytt, för skapar man något nytt så sker något nytt i ens liv! Å de kan vara rätt häftigt! 

I går hade jag äran att få umgås med denna prins med sin mamma, mysigt även om jag däckade när vi kom hem för jag följde med på deras shoppingrunda en snabbis efter min behandling så direkt jag kom hem så rullade jag ut mattan och sedan körde en asskön liggande guidad kroppsscanning, de är otroligt skönt när man behöver en stunds vila! Så välvärt!

Kollar lie på fjällen just nu men måste styra upp så någon kan kolla till kisse medans :) Älskar spontana saker, att bara packa och dra.. men vi har ju ett litet ansvar i våra lurvtussar så de måste lösas:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

fan så härligt att du är så taggad på träningen, kul att läsa. keep it up Jossan! :D

Ulrika sa...

Men HEJ! :) Så du är tillbaka med blogg igen. Tyckte det inte var så länge sedan jag tittade in här men det måste det då varit för det var ju inte igår du kom tillbaka direkt. :D Man blinkar och så har det gått nå't år igen typ. Iaf ville bara säga hej nu när jag kikade in. Hoppas ni har det bra. <3

Jossan-Wellness by me! sa...

Men att de är!!! Snart e ja tillbaka igen!! Woop woop!!!Ulrika- Hej svejs :) Kul att du skriver!! ha en toppen dag och ta hand om dig!

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...