lördag 1 juli 2017

Den svetten den... LYCKAN!

När du vilat, när du sovit och sedan är själv på gymmet.. hittar en säck och får sparka skiten ur dig mellan varje set i benträningen.. fan vad svettigt men sååå KUL! och som balsam för.. själen. Detta är vad jag älskar, kontrasten med att vissa morgnar köra yoga och nästa dag står man med huvan och lurar över huvudet och går in i den andra bubblan där inget finns, bara jag och en säck, jag och några maskiner som ska få benen att bli bli starkare! De är morgnar av kvalité och sedan bo så man kan stanna och handla frukosten på vägen då vår kyl ekar.

En ägg och bacon frulle och sedan världens godaste java.. de är wheels idag så vi får se om vi går dit så vi får träffa familjen som är hotrods specialister deluxe. Solen skiner och de kommer bli en underbar dag.. oavsett vad vi får för oss och göra.. vi kanske gör NADA och sitter i gräset och pillar navelludd.. vem vet! Vi ska njuta av en härlig ledig lördag! Men först.. en java till!
Kampsport måste ju vara helt jävla underbart och syssla med. Handlederna är fortfarande lite ömma så jag kör högt på gurkmeja kapslar som är sjukt bra mot inflammation och sedan har jag stretchat underarmar då de var stela pga lite hårdare träning och mycket stående i försök till kråkan och mycket hunden.. de har väl blivit lite överansträngda och får vila så mycket de går. Men de är inte lätt att vila högern haha. Gurkmejan är grym, flera gymkompisar har använt den när jag tipsat och de funkar så sjukt bra!!! De är ju liksom inte något nytt påfund, gurkmeja har använts som medicin i andra länder länge och de är något som alla borde äta! Haft uppehåll men när något strular då tar jag till den direkt! 


I går var det sista dagen med R, har verkligen trivts att jobba med henne, dock har vi bara fredag i hop men va fan.. fredagen är ju en superhelig dag liksom! De är då de händer, de är ju starten på helgen!
Förrgårdagens ICEBREAKER... jag och emmy bråkade, sedan kom kisse full fart och hade fastnat i hamsterhjulet som låg på golvet i Emmys rum.. hur lyckas man liksom!? 
Vi skrattade och sedan kom kisse lös och därmed avslut av bråk! :D


Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...