lördag 24 juni 2017

Midsommar

Vila igår och idag var jag laddad på benträning igen. Fy fan vad jag njuter av att motivationen är tillbaka!!!! Försöker ta de lite piano men huvudet vill mycket och de är så många olika anledningar till att den är tillbaka. Jag har gjort förändringar på många olika sätt! 
Att förändra är att vara modig, modig att våga nytt och se hur de känns. Rensa ut gammalt ur garderoben, skapa något nytt, kliva ur de bekväma. 

EN MAGISK utsikt upplevdes efter vårt midsommarfirande, vi firade på vårt sätt, då em inte var hos mig så drog vi i väg och klättrade! De var jätte kul! Var nervös innan men de var jättekul!!
Tack Via Ferrata för bra service och trevligt bemötade, på återseende!

Mys!
Lagt kotletter i olja, tamari, grillkrydda och peppar, de får ligga och gotta till sig så stoppar jag in dem i krockisen på några timmar så vi har god middag till ikväll. 
De blir så enkelt med små förberedelser. Maten sköter sig liksom själv sedan där nere, bara och slänga ner vitlök och vanlig lök så får doften sprida sig i resten av köket sedan!

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...