tisdag 27 juni 2017

En biff i löven!


Morgonen var stel, morgonen var stretch i gymmet, en tidig morgon med ett leende, TÄNK att få vakna upp med de man älskar, båda två är här, de är lyx! 
Vaknade strax innan halv 5 då min hälfts klocka ringer, de är som om jag är på vakt och för att inte han ska försova sig så vaknar jag. Men då hinner jag ju även kramas några minuter innan jag blir själv. 
Lindade handleder som känns mycket mycket bättre efter att Micke släppte på spänningar som fanns där. Körde armar och de gick bara bra! Det jag skulle vilja unna mig nu och känner att jag behöver är en massage för trapzen! Så jag ska se om jag hittar någon lämplig bra massör som kan råda bot på de.. 
TIPS?
Gårdagens middag fick puttra några timmar, smör, strimlad lövbiff, massor av vitlök, gul lök, peppar, BRA buljong, chili, tamari ... efter några timmar så fick fryst broccoli och morotsslantar åka i samt lite mer tamari och kokosmjölk. Det blev verkligen jätte gott! 4-5 timmar senare. 

Något jag mer är glad över är möten, tänk att man umgåtts, livet har gjort att man glidit ifrån varann och sedan möts man igen efter flera år och de känns så där rätt. Som om man behövde göra en resa och att båda gjort den och man liksom hamnat på samma plats på något sätt. De är häftigt! Jag har nyligen upplevt det.. En vän som jag trivdes kanon med under en vis tid i mitt liv, sedan hände de massor som gjorde att livet ville sig något annat.. Resan började och nu en dag så möttes vi mitt på stan och jag fick sådan energi, sån energi som jag vill få i möten, där man trots att man kan dela skit så fylls man av energi av varann. Å vips så är vi där igen och hörs varje dag med små dagliga hälsningar.. de kan bara vara en påminnelse om att komma ihåg att ANDAS! Det är häftigt med resor.. de inre resorna som gör att du är modig och gör en förändring, en förändring som leder till något nytt... de gamla finns ju kvar.. men efter mina förändringar har jag aldrig velat tillbaka till de gamla.. ja vill bara ut med de gamla och andas in massa nytt! Godmorgon världen!

2 kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...