måndag 3 april 2017

Vart tog ni vägen!?

Redhead!
Mina fina Kari traa tights från TeamSportia http://butiker.teamsportia.se/umea/som jag fick i present, sitter klockrent och är superfina! Så sköna och de känns verkligen att de är rejäla och bra kvalité! 
Sitter med mitt morgonkaffe och undrar efter morgonens armpass vart musklerna tagit vägen, de var liksom i dvala när jag skulle väcka dem i morse. De var liksom pumplöst;) Den känslan efter man varit sjuk och bara legat.
Träningsvärken är påtaglig i både undre och nedre delen av lilla mig. Klok återhämtning nu, bra mat och sömn kommer göra att jag är tillbaka i energi och styrka i ett naffs.

I dag kommer min älskade dotter!! Å jag är faktiskt planlös så jag ska nog ge mig ut i skogen på en stund, rulla ut yogamattan och göra de jag mår bäst av innan hon skuttar hem. 

Att göra något varje dag som man mår bra av, alltid en sak, gärna flera skapar mer liv i ens vardag. 
Vad får dig att må bra?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Jossan, hittade tillbaka hit av slump och blev sa himla glad att du bloggar igen! Har saknat dig. Mycket att lasa igen nu :-)
Kramar fran UK Jennie (x country skier )

Jossan-Wellness by me! sa...

Men hej!!!
Hur är det med dig??
Kul att du hittat tillbaka :)
Ha en fin dag! Kramis

Anonym sa...

Jomen bra! Har hunnit lasa igen lite i bloggen, later som om du haft ett tufft ar men aven mycket positivt. Sa ar du ju bra pa att se den ljusa sidan ocksa :-)
Mitt ar har varit kanon for jag fick en bebis till. Nu ar det snart slut pa mammaledigheten men det blir nog bra det med. Ar med kidsen i Jamtland for tillfallet!
Kram och hors snart.... jag foljer dig!

Jossan-Wellness by me! sa...

Jag året har varit både jobbigt och roligt.. så som livet oftast är tror jag för de flesta :)
Å vad kul, grattis!!!! Njut av kidsen och jämtland :D

Ha de bäst! Kram

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...