söndag 30 april 2017

TACK!

Först och främst, tack för alla besök under medlemsdagarna, vilket drag vi haft!!!! MEN FY VA SKÖNT MED LEDIGT!!! Att låsa igen butiken efter 3 intensiva medlemsdagar men tryck så var de jävligt skönt att de bara blev tyst, höra låskolven dra igen och sedan ta helg! 
De har varit bra flyt, fått jobba med R och vi är liksom in jobbade med varann så allt flyter utan att man behöver kommunicera mer än de som måste, så är de när man jobbat nära ihop ett bra tag.. de går av sig själv och alla vet vad man ska göra. SKÖNT! 
Jag lagade mat, sedan rullade jag ut mattan, de har varit 3 dagar med yin istället för annan yoga, nacken har fått vila från allt, jag har bara prommat och låtit kroppen och bindväven sträcka ut en stund varje dag på mattan, har fokuserat på att andas och vila. När de är mycket på en front så måste man låta de andra tårtbitarna i livet vara lite mer lugna och låta mer saker bara vara..
Dessa 3 dagar har bestått av mycket smoothies, mycket ägg, världsrekord i choklad och massor av nötter. 

I dag är en ny dag, sov gott, gick ut, åt frukost ihop och enda planen som jag bara har som ett måste idag sa jag redan igår:
Jag behöver 30 min själv! 
Slängde allt i maskinerna, rullade ut mattan och körde 30 dags passet, är inne på över 90 dagar yoga varje dag.. det var ett skönt pass där jag bara var där i stunden, hörde andning, hörde hur kroppen bara skrek efter den stunden, så där magiskt skönt!
Efter en drink av KORNGRÄS och pressad citron för att ge kroppen extra bra saker att basa sig med, att boosta sig med vitaminer och mineraler. En ny dag och en ny härlig mask från AnneMarie Börlind, som vi nyligen fått in på jobbet.. test och säger bara.. VILL HA!

Black Mask:
(Annemarie Börlind 2in1 Black Mask används till kombinerad hud som har tendens till orenheter och blank hy. Syran i masken motverkar orenheter medan fytoplankton minskar hudens porer och tar bort döda hudceller)
BOOST!! Bra näring kostar.. Det kostar ännu mer att vara sjuk!
Något gör mig glad i hjärtat just nu och de är att jag känner att jag hittat en "ny" vän som jag bara får energi av att tänka på, tänk att vi hittat tillbaka till varann efter några eller FLERA år. Livet är häftigt, ibland behöver man vara i från varann och låta saker ha sin lilla gång och sedan leder stigen tillbaka till varann och man hittat samma typ av verktyg för att hantera de som kan vara jobbigt och man har samma tänk gällande tacksamhet, vad som är viktigt och att ANDAS och skita i allt ytligt och vara här och NU! Förstå hur stress kan påverka oss och hur farligt de är i längden! Att förstå att dagar då det är mycket så kryper man iväg och fokuserar på det som måste just nu och jag längtar bara efter mer tid tillsammans! 
"Jag är inte bra på planering, jag är bra på att lyssna på vad jag BEHÖVER IDAG och därefter bestämmer jag om jag är anträffbar eller om jag behöver något ANNAT JUST IDAG för att må så bra som just bara jag kan göra!"

Vänner är magi!


Som sagt en ny dag! Jag har fått en bra start på dagen, precis vad man behöver efter intensiva dagar med lite utbildning av EKO smink, smoothiestillverkning, otroligt mycket sälj och ge av sig själv. Då kryper jag tillbaka och kopplar in laddningskabeln och gör de jag behöver för att få energi åter :)
I dag tar jag dagen som den kommer, de snöar, de blåser, de var inte min plan, min plan var solsken och få komma ut i skogen och andas frisk luft. Men de kanske inte hindrar, kläder finns och dagen är lång! Kylen ska fyllas och jag ska ta världens längsta dusch och njuta av en stunds egentid. I morgon kommer min älskade dotter. 

Det kommer bli en fin dag! 

4 kommentarer:

Marianne sa...

Hej Jossan hoppas du har en fin Valborg :))

Jag är lite nyfiken på hur du gör din overnight gröt. Jag äter gröt varje vardagsmorgon med havregryn, rågflingor och chiafrön plus kardemumma och sojamjölk.
Så blev lite sugen på att pröva nåt nytt.
Hur gör du den?
Är det godare?
Nyttigare?

Kram från GBG

Jossan-Wellness by me! sa...

Hej söt och desamma!
Jag brukar ta 11/2-2dl havremjölk, 1 msk chia, 1 dl blåbär, 1 banan, 1dl havregryn, 1msk linfrön, kanel, kardemumma och lite salt, mixa och låt stå över natten :D Kanske en liten skvätt cocosolja oxå :D

Gillar den :D super för magen!
Kram

Marianne sa...

Tack

Äter du den sen då kall typ som en pudding?
Eller ska den värmas?
Ska absolut prova detta imorgon bästa frukosten juh!!

Kommer ihåg när jag vispade fluff av äggvita på för några år sen oxå inspirerad av dig :))))
Kram

Jossan-Wellness by me! sa...

Jag äter den kall med valnötter, gojibär, frön på :) samt lite extra havremjölk :D

Hi hi! :D

KRAAAAm

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...