lördag 28 januari 2017

Lördag!

30 min cardio, mitt yoga pass och nu dricker jag dagens enda Java. En stor chokladbit och en banan. Ett extra mål innan tidig lunch för att sen göra premiär i slalom backen. Så mysigt att komma i väg alla tillsammans. Så sällan de händer:)
Emmy är... LADDAD!! 
I går firade vi ett år, åt rester, storhandlade och gjorde inget av den grejen men vi var tillsammans och fixade för att helgen skulle skapa mer fritid till att ha kylen full. 
Testar en ny pwo från Better You som funkar asbra på mig med naturliga men fullboostade ingredienser av adaptogener. 
Jag blir rätt full i fart och har saknat att ha någon kick i röven på morgonen då ja nu låter bli mycket skit som pwo innehåller för att inte stressa inre system mer än onödigt. 

Nu lite Fia med knuff medans M är hemma å tvättar å tränar innan vi drar. Är gräsänkling hela veckan vilket känns SI så där... å Emmy åker ju till pappa sin. Så de får försökas hinnas med lite tjejhäng och kanske hinna krama Mac, jobba och träna.

Min prem på Yogobe har gått ut och 2 månader med extra utgifter så då får jag hitta en lösning, har 10 dagar kvar på min utmaning och tror jag kommer köra den om igen när jag är klar för att känna efter mer då jag sett alla videos en gång. Prioritering på livförsäkring, skulle behöva nya linser och jag skulle behöva klippa mig men de ska jag gulla med någon vän om de kan lösa mot en kram eller 2 :D

Morgon kärlek!

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...