tisdag 24 januari 2017

Ledig dag


morgonen började med en morgonprom, frukost och fix med Emmy, följa till skolan och sedan ett besök på gymmet där en äldre herre kom fram och undrade om jag tränade för mästares mästare haha.
De var ju en komplimang då han blev imponerad över min spänst. 
Chins med hjälp då jag numera får gilla läget att min kropp är sådan ett tag framöver, jag får vara tacksam över att de helt enkelt funkar. Latsdrag med v-handtag, hantelrodd, sittande rodd i maskin, benindrag på bollen, crunches med rep samt lite rodd med rep i högre modell för ryggpartiet. 

Hem och bara chilla, duscha och yogade lite innan lunch. En smoothie med massor av grönt, avokado, bladmix, apelsin, baobab, citron, gurka, ingefära, päron och 2 stora mackor med ost och keso. En boll till efterrätt och sedan bara en stor kopp te i en tyst och lugn lägenhet. 
Har satt lite mål för 2017 och ett är att bli en mer närvarande mamma och för att vara de så har jag stängt ner FB. För att lägga energin på relationer jag har nära och inte se vad alla andra har för sig för de spelar ingen roll. De påverkar inte mig positivt. Sällan någon delar något positivt eller glatt utan de är som med nyheterna. Jag vill lägga tiden och energin på mig själv och mina nära istället för att slösurfa. Då slösurfar jag hellre på sidor som bloggar som ger mig något i informationssyfte istället eller något man delar i form av livsfrågor och träning.

Mina nimbus har gjort sitt men de är så dyra att köpa.. 1899:- har väntat och tänkt köpa de framöver.. tog en prom till Intersport för att se hur de var med L och vips så hittade jag ett par i en halv storlek större än mina vanliga för 700:-!!!! Löpningen är effektiv och får mitt hjärta att bli starkare men inte så klokt med tanke på snö,is och min nacke.. men jag gillar känslan efter! Längtar efter att prova ett pass senare på eftermiddag och kväll då jag alltid springer på morgonen. Känna skillnaden i kroppen helt enkelt. 
De tråkiga är med alla reor överallt är att de betyder att de inte går bra för företagen.. umeå håller på vara överetablerat med butiker och de är liksom lugnt .. ÖVERALLT! :( 
Nåväl.. köpte skorna och går nu hemma för att känna in hur storleken blir för vårens löparturer. 
Handla inte på nätet.. handla lokalt och stöd de du har runt dig för ett levande samhälle!

Ett mysigt besök, ett mysigt leende bestod gårdagen av :)

Inga kommentarer:

Nytt år..

Ny framtidsplaner, nytt jobb, ny bostad, nya mål... kräver ny blogg! Denna stängs ner och jag flyttar efter ett uppehåll :) MEN ... ni...